یکی از مواردی که هنگام استفاده از دستگاه اسپرسوساز باید به آن توجه ویژه داشت نحوه کار با دکمه های دستگاه اسپرسوساز است. به عنوان یک قاعده، هر یک از دکمه های نصب شده روی دستگاه اسپرسوساز، هدف خاصی دارند. بنابراین، هنگام کار با دستگاه اسپرسوساز، باید هدف هر یک از این دکمه ها را بدانید تا بتوانید به درستی از دستگاه برای تهیه اسپرسو استفاده کنید.

 

نحوه راه اندازی دستگاه اسپرسوساز :

قبل از شروع هر کاری، دستگاه اسپرسوساز را از جعبه خارج کنید. برای اطمینان می توانید تمام قسمت ها را بجز کابل برق و بدنه بیرونی دستگاه اسپرسوساز با آب یا حوله مرطوب بشویید و خشک کنید. نصب فیلتر آب اولین قدمی است که باید بردارید. فیلتر آب دستگاه اسپرسوساز را در آب سرد قرار دهید. قطعات توری فولادی را می توان قبل از اتصال شستشو داد. تنظیمات زمان دستگاه اسپرسوساز را تنظیم کنید. می توانید قفل دستگاه را فشار دهید تا فیلتر در جای خود قرار گیرد. مخزن آب را در محل صحیح نصب کنید. آب را داخل مخزن آب بریزید. دکمه پاور را فشار دهید.در این حالت دستگاه به حالت آماده به کار می  رود. برای اطمینان از نصب صحیح دستگاه و قطعات، بدون موادی مانند قهوه شستشو دهید. درجه کنترل اسپرسو و بخار را به ترتیب روی 30 و 10 ثانیه تنظیم کنید. پس از دم کشیدن قهوه آسیاب شده پورتافیلتر را بردارید. با استفاده از ابزار Razor مقدار قهوه را تعیین کنید. در این حالت با چرخاندن ابزار، مقدار قهوه اضافی حذف می شود.30 میلی لیتر قهوه با فشار دادن دکمه CUP 1 خارج می شود و دستگاه از کار می افتد.

راهنمای استفاده از دستگاه اسپرسوساز

اگر نکات مهم دفترچه راهنمای دستگاه اسپرسوساز را بدانید، این فرصت را خواهید داشت که بهترین و خوشمزه ترین اسپرسو را تهیه و بنوشید. فراموش نکنید که مطالعه دفترچه راهنمای استفاده از دستگاه اسپرسوساز نیز می تواند به شما کمک کند تا اطلاعات مفیدی در مورد این دستگاه به دست آورید. اما اگر به دلیل فارسی نبودن یا طولانی بودن مطالب ذکر شده در دفترچه راهنما نمی توانید دفترچه راهنما را بخوانید، نحوه کار با دستگاه اسپرسوساز را از 0 تا 100 به شما آموزش می دهیم پس نگران نباشید.

 

دستگاه اسپرسو ساز نقره ای

 

۱۱ نکته برای استفاده ‌از  دستگاه اسپرسو ساز :

  1. در دستگاه اسپرسوساز از قهوه خیلی ریز یا خیلی درشت استفاده نکنید.
  2. هنگام خرید قهوه، حتما به فروشنده بگویید که قرار است از قهوه برای دستگاه اسپرسوساز استفاده کنید.
  3. فاصله بین لبه فنجان و قهوه باید حدود یک سانتی متر باشد.
  4. سفت هم زدن قهوه به دستگاه اسپرسوساز فشار وارد می کند.
  5. وقتی برای اولین بار دستگاه اسپرسوساز را روشن میکنید، صدایی غیر عادی می شنوید.
  6. این صدا به دلیل خالی بودن مخزن ایجاد می شود.
  7. هنگام روشن کردن دستگاه اسپرسوساز، از روشن بودن چراغ قرمز اطمینان حاصل کنید.
  8. لطفاً توجه داشته باشید که پس از روشن شدن چراغ سبز مجاز به تهیه اسپرسو خواهید بود.
  9. چراغ سبز نشانگر “گرمایش آب” است.
  10. اگر از دستگاه اسپرسوساز بدون آب استفاده کنید، قطعاً آسیب به آن خواهید دید.
  11. اگر قصد دارید با دستگاه اسپرسوساز قهوه با شیر درست کنید، می توانید با نگه داشتن فنجان شیر در بالاترین سطح در کنار نازل، گرم شدن سریع شیر را تماشا کنید.

 

 

نحوه تنظیم دمای دستگاه اسپرسوساز 

فراموش نکنید که زمان دم کردن انواع قهوه در دستگاه اسپرسوساز متفاوت است.

دمای آب در دستگاه اسپرسوساز را می توان کم یا زیاد کرد.

اگر طعم اسپرسوی شما سوخته و تلخ است، می توانید دمای قهوه ساز را کاهش دهید.

اگر طعم ترش اسپرسو را تجربه کردید، دمای قهوه ساز را افزایش دهید.

برای تغییر یا تنظیم دمای دستگاه اسپرسوساز می توانید تنظیمات مورد نظر خود را با فشار دادن همزمان CUP 1 و Power و نمایش آخرین تنظیمات اعمال شده در دستگاه و فشار دادن CUP 2 اعمال کنید.

می توانید CUP 2 را در کمتر از 10 ثانیه فشار دهید. در غیر این صورت، دستگاه در حالت آماده به کار خواهد بود.

پس از اعمال آخرین تنظیمات دستگاه اسپرسوساز و بوق زدن، دستگاه به حالت آماده به کار باز می گردد.

 

دستگاه اسپرسو باز در کنار موکوپات

 

راهنما‌ی فشار دستگاه اسپرسوساز

نکات مهم برای تنظیم فشار دستگاه اسپرسو ساز به شرح زیر است:

اسپرسو از دستگاه اسپرسوساز کم فشار با نگه داشتن دکمه 1CUP یا CUP 2 به طور همزمان پخش می شود.

اگر CUP 1 یا CUP 2 را رها کنید، میبینید که اسپرسو تحت فشار بالا بیرون می آید.

فشار دادن CUP 1 یا CUP 2 برای بار سوم باعث توقف انتشار اسپرسو می شود.

لطفا توجه داشته باشید که قطعات فلزی پورتافیلتر ممکن است بسیار داغ شده و بسوزد.

قرار دادن درجه اسپرسو در قسمت INFUSION-PRE نشان دهنده حالت فشار پایین دستگاه اسپرسوساز است.

اگر دستگاه اسپرسوساز در حالت پیش دم باشد، فشار آب به تدریج افزایش می یابد.

اما اگر قهوه ساز در قسمت وسط نصب شود، فشار اسپرسو مناسب خواهد بود.

اگر سوزن درجه اسپرسوساز در بالا باشد، فشار نهایی اسپرسو بالا خواهد بود.

 

چطوری از دستگاه اسپرسو ساز استفاده کنیم

 

۹ قدم برای تهیه لاته (قهوه با شیر) با دستگاه اسپرسوساز

درست کردن قهوه با شیر یا لاته با دستگاه اسپرسوساز که یک نوشیدنی محبوب در کافه ها نیز هست، چندان آسان نیست. در ادامه بهترین و ساده ترین روش تهیه قهوه با شیر را در راهنمای استفاده از دستگاه اسپرسوساز به شما خواهیم گفت:

  1. اولین کاری که باید انجام دهید این است که شیر را در یک ظرف بریزید.
  2. لطفا توجه داشته باشید که میزان شیر در پارچ نقش مهمی در کیفیت شیر ​​قهوه نهایی دارد.
  3. سعی کنید ظرف را تا نیمه از شیر پر کنید.
  4. کشش شیر دومین مرحله در ساخت کف شیر با دستگاه اسپرسوساز است.
  5. کشش با قرار دادن یک کوزه شیر در زیر نازل و روشن کردن بخار شروع می شود.
  6. حداکثر زمان کشش 5 ثانیه است.
  7. مرحله بعدی که فنر نام دارد با فرو بردن بیشتر لوله نازل انجام می شود.
  8. در این مرحله شما هیچ صدایی را احساس نخواهید کرد.
  9. برای حفظ کیفیت در این مرحله، باید کوزه را زیر نازل به صورت زاویه دار قرار دهید نه مستقیم.

 

 

به این مقاله امتیاز دهید