کاپوچینو، این نوشیدنی خوشمزه با کف های شیر که گاهی اوقات با طعم کاکائو نیز همراه می شود؛ یکی از بهترین گزینه ها برای روزهای سرد زمستانی است. بسیاری از افراد هستند که تفاوت میان کاپوچینو، لاته و اسپرسو را نمی دانند. در ادامه این مطلب درباره کاپوچینو و دستگاه های کاپوچینو ساز معروف صحبت خواهیم کرد. یکی از بهترین دستگاه ها برای درست کردن انواع قهوه دستگاه قهوه ساز است. فروشگاه اینترنتی فلاویا انواع قهوه ساز فلاویا را با قیمت مناسب و کیفیت بالا عرضه می کنید. اگر قصد خرید قهوه ساز را دارید پیشنهاد می کنیم به وب سایت فلاویا مراجعه نمایید.

سیستم کاپوچینو ساز 

قهوه هر نوشیدنی دم کرده ای است که از دانه های قهوه تهیه می شود، که از گیاه یا بهتر بگیم درخت کافئا حاصل می شود. کاپوچینو نوعی نوشیدنی است که با مایع دم کرده از دانه های قهوه همراه با شیر تولید می شود. از نقطه نظر مقدار شیر استفاده شده در این دو نوع نوشیدنی بسیار پرطرفدار، بسته به نوع آن ها، شیر در مقادیر مختلفی اضافه می شود. اگر شما بخواهید قهوه ساده بنوشید، نیازی به شیر نمی باشد و به صورت تلخ و یا با شکر و یا خامه سرو می شود.اما در مورد کاپوچینو شیر عضو اصلی در تهیه آن می باشد، به طوری که یک وعده 100 میلی لیتری کاپوچینو دارای 30 میلی لیتر اسپرسو و 70 میلی لیتر شیر خام جوشیده شده و کف کرده است.

 

 

کاپوچینو ساز

میزان اسیدیته و تلخی به نوع قهوه بستگی دارد. با افزودن شیر، طعم قهوه کاهش می یابد. کاپوچینو قهوه طعم قوی دارد. نسبت قهوه به شیر در یک کاپوچینو در حدود 1 تا 1.5 است. با توجه به اینکه فوم (کف) شیر در مقایسه با شیر جوشیده شده حداقل دو برابر است. کاپوچینو مانند هر اسپرسویی عطر و طعم غنی و جسورانه ای دارد اما با شیر می توان مزه آن را تغییر داد. یک کاپوچینو نسبت به یک لیوان معمولی قهوه دم کرده، کافئین کمتری دارد. بدیهی است زیرا یک کاپوچینو دارای یک شات اسپرسو است و مابقی آن، همه شیر و فوم شیر است.

انواع کاپوچینو ساز

انواع گوناگونی از کاپوچینوساز ها در بازار وجود دارد که در ادامه به معرفی هر یک می پردازیم:

  • کاپوچینو ساز اتوماتیک

در کاپوچینوسازهای اتوماتیک تنها کافی است مقدار کافی قهوه آسیاب شده به اندازه مناسب و آب را وارد محفظه‌های مخصوص بریزید. مرحله بعد تمپ یا فشرده سازی دانه‌های قهوه است که باید به صورت کامل برای عصاره گیری مناسب این کار انجام شود. قدم بعدی فشردن دکمه شروع کار است. 25 تا 30 ثانیه بعد قهوه کاپوچینوی شما آماده است!

  • کاپوچینو ساز دستی

علاوه بر دستگاه، شما می توانید کاپوچینو را به صورت دستی در خانه نیز تهیه کنید. البته ممکن است در مقایسه با دستگاه فرایندی زمان بر باشد اما نتیجه آن فوق العاده خواهد بود. برای کاپوچینو دستی خانگی باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  • ابتدا شیر سرد را با شکر مخلوط کنید.
  • سپس مخلوط شیر و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. بعد از اینکه شیر به جوش آمد ظرف را از روی حرارت بردارید و با یک همزن دستی و یا برقی شیر را هم بزنید تا خوب کف کند.
  • نکته مهم برای هم زدن شیر اینکه آن را نباید بصورت چرخشی هم بزنید و باید از یک طرف شروع به هم زدن شیر کنید.
  • قهوه یا اسپرسو را دم کرده و آن را آماده نمایید. داخل فنجان تا یک سوم آن را قهوه اسپرسو بریزید.
  • با استفاده از یک قاشق شیر داغ را داخل فنجان که دو سوم آن خالی است بریزید.
  • تهیه کاپوچینو با دستگاه

برخی از دستگاه های اسپرسوساز خانگی دارای گزینه کاپوچینو ساز هستند که کار ما را برای تهیه کاپوچینو راحت می کنند، همانند اسپرسوساز فلاویا

کاپوچینو ساز

 

انواع کاپوچینو

این نوشیدنی در مدل های مختلفی به شرح زیر سرو می شود:

  • کاپوچینو سنتی از یک یا دو شاتاسپرسو که با لایه های شیر کفی و بخار پز پوشانده شده است تشکیل گردیده. هر قهوه چی و کافی شاپی انواع کاپوچینو خود را دارد تا تجربه نوشیدن آن برای شما در جاهای مختلف کمی متفاوت باشد. با این حال، برخی از این موارد مهم تر هستند و به نام مخصوص خودشان احتیاج دارند.
  • کاپوچینو یخ زده یا کاپوچینی فِرِدو انواع سرد کاپوچینو داغ هستند. در ایتالیا، در قسمت بالایی این نوشیدنی، شیر کف کرده سرد افزوده می شود. در آمریکا معمولا یک نوشیدنی یخی (یا یخی مخلوط شده) سرو می شود.
  • کاپوچینو تَر (مرطوب) (که به عنوان کاپوچینی چیارو یا کاپوچینو سبک هم شناخته می شود) با شیر گرم بیشتر و شیر کف کرده کمتر درست می شود. این نوشیدنی نسبت به کاپوچینو سنتی خامه ای تر و از لحاظ مزه رقیق تر است (بسیار شبیه کافی لاته با کمی کف در بالای آن).
  • کاپوچینو خشک (که به عنوان کاپوچینی اسکارو یا کاپوچینو تیره هم شناخته می شود) نسبت به سایر کاپوچینوها شیر کمتری دارد و در آن میزان کمی شیر بخارپز مخلوط شده است و در عوض لایه شیر کف کرده بیشتری بر روی آن قرار دارد. مزه اسپرسو در آن قوی تر و قسمت مایع این نوشیدنی نسبت به کاپوچینو سنتی از لحاظ رنگ تیره تر است. کف شیری روی این نوشیدنی به عنوان عایق عمل می کند و آن را برای مدت طولانی تری گرم نگاه می دارد.
  • کاپوچینو طعم دار در آمریکا بسیار محبوب است. معمولا از شربت ساده طعم دار برای افزودن طعم منتخب شما استفاده می شود. طعم های محبوب شامل وانیل، شکلات، کارامل، نعنافلفلی، تمشک و دارچین می شود. برخی اوقات، افزودنی های دیگر (مانند پودر کاکائو یا دارچین، میزان کمی از کارامل یا سس شکلات) هم بر روی کف کاپوچینو اضافه می شوند.

اجازه دهید که با موارد پایه آغاز کنیم. کاپوچینو یک نوشیدنی قهوه است که از ترکیب اسپرسو و شیر بخار پز درست می شود. انواع مختلفی از کاپوچینو وچود دارد و روش های متعددی برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه هست که بنا به سهولت و سلیقه خود می توانید هر یک را انتخاب کنید.

به این مقاله امتیاز دهید