فلاویا
خانه / بلاگ / نحوه کار قهوه جوش دستی
قهوه جوش دستی

نحوه کار قهوه جوش دستی

قهوه اسپرسو به عنوان بهترین و پرمصرف‌ترین قهوه ها شناخته می شود. در حال حاضر تهیه‌ اسپرسو به صورت  مختلف و با دستگاه‌های متفاوتی انجام می شود .تهیه‌ اسپرسو به وسیله‌ قهوه جوش روگازی موکاپات یکی از راه های ساده برای تهیه آن است. نحوه کار قهوه جوش دستی ضمن اینکه بسیار ساده است ، مدت زمان کوتاهی را نیاز دارد. اما قبل از هرچیز بدانید که قهوه اسپرسو ، قهوه‌ای که با این دستگاه تهیه می گردد.

نوشیدنی قهوه

قهوه به عنوان یکی از نوشیدنی های محبوب است که در حال حاضر  مورد علاقه بسیاری از جوانان ، زنان ، مردان و … می باشد. قهوه به علت برخورداری از کافئین ، گاهی جهت جلوگیری از خوابیدن مصرف می شود. قهوه از خواص زیادی همچون درمان سردرد ، آرام بخش بودن ، ضد افسردگی و … برخوردار می باشد .معمولا  افراد به دلیل خواص موجود در قهوه از آن استفاده می نمایند. قهوه دارای تنوع مختلفی همچون  قهوه ترک ، قهوه عربی و …. می باشد که هر یک  از این نوع قهوه ها را می توان با روش های خاص خود تهیه نمود .

آون توستر

جهت نوشیدن یک قهوه با کیفیت می بایست به افراد و اماکنی که برای طرز تهیه قهوه مهارت دارند مراجعه نمود. جهت تهیه هر نوع قهوه لازم است تا از وسایل و دستگاه های مختلفی همچون قهوه جوش دستی ، قهوه ساز و… نیاز دارد . می توانید قهوه را با مواد مختلفی همچون  شیر و… مخلوط  نمود و طعم های متفاوتی را به دست آورد. قهوه را می توان با شکر شیرین نمایید سپس میل کنید ولی کسانی که مشکلات دیابت خون دارند جهت شیرین کردن قهوه ، شکر مناسب نخواهد بود و باید از عسل و… برای شیرین کردن قهوه استفاده نمایند.

قهوه سیاه

 

اجزای تشکیل دهنده قهوه جوش موکاپات:

به طور کلی یک موکاپات دارای 5 قسمت می باشد که عبارت اند از :

سوپاپ کنترل فشار :

عملکرد این سوپاپ همچون سوپاپ زودپز می باشد. وقتی کاربرد دارد که آب جوش به هر علتی نمی توان وارد محفظه‌ خروجی قهوه گردد. در این صورت برای جلوگیری از افزایش فشار در محفظه آب، این سوپاپ بیرون آمده و بخار را خارج می نماید. زیرا در صورتی که این روند صورت نگیرد، احتمال ترکیدن دستگاه وجود خواهد داشت. حال توجه نمایید که  سوپاپ در حالت عادی باید بسته باشد.

محفظه آب :

با توجه به سایز موکاپات این قسمت از موکاپات در پایین ترین قسمت آن قرار دارد ، کوچک و بزرگ می شود. همچنین این محفظه از یک سوپاپ کنترل فشار برخوردار بوده و نباید  زیر آب قرار بگیرد. ولی در رابطه با محفظه آب دستگاه توجه به دو نکته ضرورت دارد. نکته اول اینکه  زمان زیادی برای تهیه‌ قهوه نخواهید داشت، می‌توانید از آب 50 درجه استفاده نمایید اما درصورتی که طعم بهتری را انتظار دارید از آب سرد استفاده کنید. مورد بعد اینکه شعله‌ مورد نظرتان را به اندازه‌ کف محفظه‌ آب انتخاب نمایید به صورتی که شعله ی زیادی نداشته باشد.

 خرید قهوه ساز

 

محفظه پودر قهوه :

این قسمت از نظر ظاهری همانند یک قیف است و روی محفظه آب قرار دارد که لوله پایینی آن داخل آب می رود. آب جوش از این لوله زمان عصاره گیری بالا می رود و از سابه قهوه رد می گردد. توجه داشته باشید که همیشه پودر قهوه را لبالب محفظه پر نمایید و آن را نکوبید.تنها لازم است با  انگشتتان پودر قهوه را صاف نمایید. بهتر است میزان آسیاب قهوه زیاد ریز زیرا هم در فیلتر بالایی گیر خواهد کرد  و در عملکرد دستگاه اختلال ایجاد می کند و باعث تلخ شدن بیش از حد قهوه می‌ گردد.

واشر پلاستیکی :

جنس این واشر پلاستیکی بوده و میان محفظه آب و محفظه نگهدارنده عصاره قهوه  تعبیه شده است. این واشر به نوعی، صافی (فیلتر) موکاپات را سر جایش حفظ می کند. تنها مورد در این رابطه این هست که می بایست بعد از مشاهده‌ اولین خوردگی‌ها در آن، تعویضش نمایید.

فیلتر و لوله خروجی قهوه :

فلیتر یا صافی موکاپات جنس آلومینیومی یا فلزی مشابه آن را دارد، روی آن سوراخ هایی منظم قرار دارد. کاربرد آن انتقال  عصاره قهوه از آن بوده و به اصطلاح عصاره بدون لردی را انتقال می دهد. توجه کنید بعد هر بار استفاده فیلتر و لوله‌ خروجی قهوه را با آب شست و شو دهید زیرا در مزه نهایی قهوه تاثیر بسزایی دارد.

محفظه نگهداری قهوه و درب :

بعد از هر بار استفاده درب قهوه جوش و محفظه‌ نگهدارنده را شست و شو دهید و با دستمال دیواره آن را پاک نمایید  تا قهوه به دیواره‌ ها رسوب نکند.

 آون توسترقهوه بخار

تهیه نسکافه کف‌دار

نسکافه فوری: 2 قاشق غذاخوری

خامه فرم‌گرفته: به‌ مقدار لازم برای تزئین

شیر: 2 لیوان

خامه: 200 گرم

برای تهیه نسکافه ابتدا شیر را در یخچال قرار دهید. بعد از آن  شیر را داخل شیرجوش ریخته و در دمای 70 درجه و متوسط قرار دهید. توجه داشته باشید که جوش نیاید. نسکافه و خامه را در ظرفی دیگر با همزن، مخلوط نمایید تا ترکیب کرم رنگ گردد و به حالت یکدست تبدیل شود. حال نسکافه و خامه ترکیب شده را داخل لیوان ریخته و شیر داغ را به آن اضافه کنید و خوب آن‎ها را هم بزنید و بگذارید کامل با هم ترکیب شوند. در نهایت برای تزئین آن، می‎توانید از خامه فرم گرفته شده، استفاده کنید.

سخن پایانی

قهوه به عنوان نوشیدنی محبوب و پر طرفدار می باشد  که کمتر کسی طعم آن را نچشیده است. امروزه با توجه به مصرف آن روش های مختلفی برای  درست کردن وجود دارد. استفاده از قهوه جوش دستی یکی از راه های اماده سازی راحت قهوه در خانه است. نحوه کار قهوه جوش دستی بسیار ساده بوده و به راحتی در زمانی کوتاه می توانید آن را درست کنید.

 

  بهترین آون توستر

همچنین ببینید

طرز تهیه اسپرسو

یکی از راه های تهیه قهوه اسپرسو استفاده از دستگاه اسپرسوساز است. مراحل تهیه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 طراحی سایت
0
    سبد خرید
    محصولی در سبد خرید شما نیستبازگشت به فروشگاه