کیفیت قهوه ای که مصرف می کنیم می تواند به عوامل متعددی مانند کیفیت دانه ها، فوم گیری و صد البته قهوه ساز بستگی دارد. دانستن طرز استفاده از انواع قهوه ساز همچون قهوه ساز فلاویا نیز می تواند تاثیر به سزایی در کیفیت و طعم نهایی قهوه داشته باشد.از سری مقالات طرز استفاده از انواع قهوه ساز  در ادامه این مطلب درباره طرز استفاده از قهوه ساز مباشی صحبت خواهیم کرد.

کیفیت اسپرسو به چه عواملی بستگی دارد؟

همانطور که می دانید کیفیت هر قهوه به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه به توضیح هر یک از آن ها می پردازیم:

• آب

کیفیت اسپرسو شما به مواردی همچون رسوب آب در دیگ بخار، میزان آب موجود در دیگ، سختی آب و طعم یا بوی خاص آب وابسته است. توصیه ما به شما این است که در صورت عدم آشنایی با کیفیت آبی که از آن در تهیه نوشیدنی‌های قهوه یا اسپرسو استفاده می‌کنید، یک کیت آزمایش آب تهیه کنید و به کمک آن، آب لوله کشی مورد استفاده خود را با استانداردهای لازم برای دستگاه‌های اسپرسو و قهوه مقایسه کنید. اگر درصد املاح موجود در آب منزل شما با این استانداردها یکسان نباشد، باید از دستگاه‌های تصفیه آب استفاده کنید تا این استانداردها برآورده شوند. بعضی اوقات شما به یک فیلتر کربن ساده احتیاج خواهید داشت، اما در دیگر موارد ممکن است مجبور شوید تا از دستگاه‌های پیچیده‌تری برای تصفیه آب استفاده کنید. اگر قصد خرید قهوه ساز را دارید به سایت https://flavia.ir مراجعه نمایید.

عوامل موثر بر کیفیت اسپرسو

• نحوه آسیاب کردن

یکی دیگر از نکاتی که در هنگام کار با اسپرسوساز باید مدنظر قرار دهید آن است که دانه‌های قهوه را پیش از دم کردن، به قطعات ریز و کوچک، خرد کنید. چرا که برای تهیه نوشیدنی اسپرسو، باید دانه‌های قهوه آنقدر ریز و نرم باشند که همانند نمک خوراکی به نظر برسند.

• مقدار یا دوز قهوه

بیشتر نوشیدنی‌های اسپرسو که امروزه در اقصی نقاط جهان تهیه می‌شوند، عموما یک نوشیدنی دو شات محسوب می‌شوند و حدود ۲ پیمانه نوشیدنی اسپرسو تولید می‌کنند. اما اگر قصد دارید تا یک نوشیدنی دبل اسپرسو تهیه کنید، باید چیزی در حدود ۱۸ تا ۲۱ گرم قهوه به کار ببرید. شما همچنین برای تصمیم گیری درباره دوز قهوه، می‌توانید از سبد دستگاه خود نیز کمک بگیرید. روی سبد دستگاه، اطلاعاتی جهت راهنمایی افراد برای تهیه نوشیدنی چاپ می‌شود. بهترین قهوه ساز فلاویا را از ما بخواهید.

• فشرده سازی قهوه

فشردن قهوه با تمپر، موجب محدود کردن جریان آب شده و همین امر نیز آب و دانه‌های قهوه را با یک میزان فشار مناسب به تعامل با یکدیگر وا می‌دارد. شما باید عمل فشرده سازی را با اعمال فشار یکنواخت و متعادل بر تمامی قسمت‌های قهوه انجام دهید و نیروی بیش از حد به قهوه وارد نیاورید. یکی از عوامل مهم در کیفیت قهوه، دانستن طرز استفاده از قهوه ساز می باشد که در ادامه بیشتر درباره آن صحبت خواهیم کرد. آون توستر فلاویا یکی از وسایل ضروری برای هر آشپزخانه ای است. پیشنهاد می کنم نسبت به خرید آن اقدام کنید.

درباره طرز استفاده از قهوه ساز مباشی

در سال های اخیر، مباشی با تولید انواع دستگاه های اسپرسو ساز با کیفیت به مارک محبوب بین متخصصان قهوه تبدیل شده است.Mobashi یک شرکت ژاپنی است که در سال 2012 به ثبت رسیده است و دفتر مرکزی آن در امارات متحده عربی است. این شرکت 40 سال تجربه در زمینه لوازم خانگی و تجارت الکترونیکی دارد و بیش از 350 نوع محصول را در بازارهای جهانی ارائه داده است. مباشی هنوز یکی از مارک های سریع رشد در منطقه خاورمیانه و آفریقای شمالی است و در بیش از 25 کشور جهان توزیع می شود.

درباره طرز استفاده از قهوه ساز مباشی
بدنه محصولات مباشی از جنس تمام استیل ضد زنگ می باشد و با طراحی بسیار زیبا و چشم نوازی که دارد نظر هر بیننده ای را به خود جلب می کند.دستگاه های اسپرسو ساز مناسب کافی شاپ های کوچک، هتل، باشگاه های ورزشی، ادارات، دفاتر کاری، فروشگاه های بین راهی و هایپر مارکت ها می باشد. شما با استفاده از محصولات این برند از مزایای زیادی از جمله سهولت کاربری و صرفه جویی در زمان آماده کردن قهوه خود برخوردار می شوید. علاوه بر این ها ظاهر بسیار زیبا و جذاب این دستگاه که میکسی از دستگاه های کلاسیک و مدرن می باشد به آشپزخانه منزل یا محل کار شما و یا لابی هتل شما زیبایی خاص و منحصر به فردی می بخشد. به صورت کلی محصولات این برند مناسب ترین و آسان ترین دستگاه جهت آماده سازی یک قهوه بی نظیر می باشد که وجود آن در خانه هر فردی که به قهوه علاقه مند است ضروری می باشد.

طرز استفاده از قهوه ساز مباشی

برای دم آوری یک قهوه با کیفیت در این دستگاه، مراحل زیر را دنبال کنید:
• ابتدا مخزن آب آن را خارج کرده، آن را پر کنید و در جای خود قرار دهید.
• سبد فیلتر را در نگهدارنده آن قرار دهید و با پیمانه، داخل آن پودر قهوه آسیاب شده بریزید.
• به کمک تمپر، سطح قهوه را صاف کرده و آن را فشرده نمایید. در صورت لزوم، مجدداً به سبد پودر قهوه بیفزایید و با تمپر آن را صاف کنید.
• حالا نگهدارنده فیلتر را در جای خود قرار دهید و قفل کنید.
• مطمئن شوید که کنترلر نازل بخار در حالت روشن قرار دارد، سپس دستگاه را به برق متصل کنید و آن را روشن کنید.
• صبر کنید تا چراغ نشانگر اسپرسو بر روی بدنه دستگاه روشن و به رنگ سبز درآید.
• فنجان را در زیر خروجی دستگاه و روی سینی چکه گیر قرار دهید. دکمه خروج نوشیدنی از اسپرسو (که دارای نشانگر فنجان است) را فشار دهید.
• هنگامی که حدود نیمی از فنجان پر شد، مجدد دکمه خروج نوشیدنی از اسپرسو را فشار دهید.
• حالا نگهدارنده فیلتر را از دستگاه خارج کنید، قفل آن را باز کنید، قهوه موجود در سبد را خارج کرده، سبد و نگهدارنده فیلتر را بشویید.
• می‌توانید سینی چکه گیر و مخزن زیرین آن را نیز بشویید.

کیفیت قهوه به عوامل متعددی مانند آب، دانه های قهوه و طرز استفاده از قهوه ساز بستگی دارد. در این مطلب مراحل استفاده از قهوه ساز مباشی را با یکدیگر مرور کردیم.

به این مقاله امتیاز دهید