فلاویا
خانه / بلاگ / آسیاب کردن قهوه
سایز مناسب قهوه برای موکوپات

آسیاب کردن قهوه

روشی که قهوه خود را آسیاب می کنید، اولین قدم برای تأثیرگذاری بر طعم نهایی قهوه است. با آسیلب کردن قهوه، می توانید با کیفیت ترین قهوه، برشته عالی، آب خالص، فیلترهای ممتاز، یک نوشیدنی عالی داشته باشید و در مقابل با آسیاب نادرست همه ی آن ها را خراب می کنید.. داشتن دانش اولیه در مورد آسیاب کردن قهوه به شما کمک می کند تا آن دم آوری عالی را تهیه کنید.

صرف نظر از روش دم کردن قهوه شما، هدف اصلی آسیاب کردن قهوه یکسان است: دانه قهوه بو داده را تجزیه کنید تا فضای داخلی دانه مشخص شود و اجازه دهید مقدار مناسبی از روغن ها و طعم ها استخراج شود. قهوه آسیاب شده دارای سطح بسیار بیشتری نسبت به قهوه با دانه کامل است و به آب (عامل استخراج) اجازه می دهد تا هنگام دم کردن قهوه با قهوه بیشتری تماس پیدا کند و تماس بیشتر به معنای استخراج طعم بیشتر و عملکرد بهتر داشته باشد.

قهوه پودر نشده

“قواعد” اصلی آسیاب کردن قهوه عبارتند از:

  1. قهوه خود را درست قبل از اینکه آماده دم کنید آسیاب کنید
  2. اندازه آسیاب مناسب را انتخاب کنید (ریزی/درشتی)
  3. یک آسیاب قهوه با کیفیت بالا را انتخاب و استفاده کنید
  4. آسیاب قهوه خود را تمیز نگه دارید

آون توستر

انتخاب آسیاب قهوه مناسب

در اصل دو نوع آسیاب قهوه وجود دارد …

– آسیاب های تیغه ای

آسیاب تیغه ای، آسیاب قهوه تیغه اکثر آسیاب های ارزان قیمت از یک تیغه فلزی تیز برای خرد کردن دانه های قهوه شما به معنای واقعی کلمه استفاده می کنند. با چرخش تیغه، دانه های قهوه خرد می شوند. شما ظرافت آسیاب را با “ضربه زدن” دکمه پاور کنترل می کنید تا زمانی که راضی شوید. با این حال، قضاوت در مورد میزان آسیاب کردن قهوه و میزان ریز آسیاب کردن آن ممکن است دشوار باشد. یکی دیگر از مشکلات این است که اگر شما قهوه را ریز آسیاب می کنید، و بنابراین آن را برای مدت طولانی تری در آسیاب می گذارید، می تواند حرارت قابل توجهی توسط تیغه ها ایجاد شود. این می تواند به قهوه نهایی شما طعم سوخته بدهد و طعم های دیگر را از بین ببرد. آسیاب های تیغه ای برای استفاده های اولیه خوب هستند و نه استفاده دائمی.

 آون توستر08

مزایا:

ارزان تر است

کار کردن با آن آسان است و فقط با یک “پالس” دکمه کار می کند.

طراحی آسان و ساده با تنها یک قسمت متحرک (تیغه)

اندازه کوچک و یایز مناسب و کم جا

سریع بودن: فقط مقداری قهوه را داخل آن بریزید و بروید، سریع آسیاب کنید خیلی سریع

سایز قهوه پودر شده

معایب:

به طور ناهموار آسیاب می شود: برخی از دانه های قهوه پودر می شوند و برخی بیش از حد بزرگ می مانند

ناسازگار: شما آسیاب را کنترل می کنید، بنابراین آسیاب کردن خیلی ریز یا خیلی درشت آسان است

بدون کنترل بخش: هر بار باید مقدار دانه های قهوه را اندازه گیری کنید

قهوه را بیش از حد گرم می کند: در حین آسیاب کردن قهوه را گرم می کند و بر طعم آن تأثیر منفی می گذارد

قابلیت کمتر: نمی توان خیلی ریز آسیاب کرد

 

فرز آسیاب

برای آسیاب کردن قهوه از آسیاب هایBurr Grinder, Burr Coffee Grinder و آسیاب های Burr هم زیاد استفاده می کنند. دانه ها را بین چرخ آسیاب متحرک و سطح غیر متحرک خرد می کنند. به طور معمول، موقعیت آسیاب را می توان برای تنظیم اندازه آسیاب تنظیم کرد. از آنجایی که آسیاب‌های فرز چند دانه قهوه را در یک زمان آسیاب می‌کنند، به ترتیب آسیاب یکنواخت‌ تری را ارائه می‌ دهند. در این دسته آسیاب دو نوع مختلف وجود دارد.

 

چرخ فرز – ارزانتر از دو چرخ فرز. با این حال، سرعت چرخش بیشتر چرخ می تواند این آسیاب ها را کمی آشفته تر و پر سر و صداتر کند.

آسیاب مخروطی – این مدل از آسیاب ها، بهترین مدل هایی هستند که می توان خرید. این مدل آسیاب مخروطی کندتر از مدل های قبلی می‌ چرخد، که باعث می‌ شود ساکت‌ تر و کمتر به هم ریخته‌ تر می شوند. همچنین، آسیاب های مخروطی هنگام آسیاب کردن قهوه روغنی یا طعم دار کمتر مسدود می شوند. آسیاب های مخروطی گران تر هستند، اما قطعا ارزش هزینه کردن پول اضافی را دارند.

 

 خرید قهوه ساز

مزایا:

آسیاب یکنواخت: آسیاب کردن قهوه پودر را یکنواخت و یکدست می کند و یک فنجان قهوه ناب را به شما هدیه می دهد.

تنظیمات آسیاب گسترده: درشت تا ریز آسیاب می شود (برخی حتی ترکی را انجام می دهند)

طعم را حفظ می کند: قهوه را مانند آسیاب تیغه ای بیش از حد گرم نمی کند

 

معایب:

پرسر و صدا:  از سایر آسیاب ها کمی پر سر و صدا هستند

آهسته تر: این آسیاب ها به طور روشمند دانه های قهوه شما را آسیاب می کنند… با این حال ارزش صبر کردن را دارد

گران‌تر: این آسیاب‌ ها می‌توانند گران‌تر باشند، اما ارزشش را دارد.

انتخاب اندازه آسیاب مناسب

آسیاب کردن قهوه تا چه حد امکان پذیر است.

ظرافت (یا درشتی) ایده آل قهوه آسیاب شده شما عمدتاً به نوع روش دم آوری شما بستگی دارد. به طور کلی، اگر قهوه ای را دم کنید که خیلی درشت آسیاب شده باشد، قهوه می تواند طعم کمتری داشته باشد.

 

با این حال، اگر قهوه شما خیلی ریز آسیاب شده باشد،  ممکن است بیش از حد طعم آن استخراج شود و تلخ شود. تغییرات کوچک در اندازه آسیاب می تواند به شدت بر طعم دم نوش نهایی شما تأثیر بگذارد.

توضیحات اندازه آسیاب (نحوه تشخیص اندازه آسیاب خود):

درشت: متمایز، درشت، تکه های دانه قهوه همچون نمک دریا

متوسط: بافت شن با تکه های قابل مشاهده. مثل ماسه خیلی درشت.

خوب: بافت بسیار صاف تر. مانند نمک طعام، شاید کمی ریزتر.

فوق العاده ظریف: دانه های قهوه هنوز به سختی قابل تشخیص هستند. ریزتر از شکر دانه ای

ترکی: پودر بدون دانه. آسیاب های تیغه ای نمی توانند به این خوبی آسیاب شوند. مثل آرد.

درجه آسیاب قهوه برای موکاپات

برای آسیاب کردن قهوه ای که در موکاپات می خواهید درست کنید، باید از یک آسیاب ثابت تا متوسط استفاده کنید. شما نباید تمام تلاش خود را بکنید و از آسیاب های ریز اسپرسو استفاده کنید. اینها می توانند صفحه فیلتر را مسدود کرده و فشار خطرناکی ایجاد کنند در نتیجه درجه ریز اسپرسو مناسب درجه آسیاب قهوه برای موکاپات نیست. برای این کار باید به سراغ قهوه ای بروید که فقط کمی ریزتر از متوسط قهوه باشد.

درجه آسیاب قهوه برای موکاپات باید در حدی باشد که وقتی بین انگشتانتان مالیده می‌ شود، حالت ریز و ریز پیدا می‌کند، نه پودری. (توجه داشته باشید که آسیاب اسپرسویی که از فروشگاهی برای دستگاه های اسپرسوساز برقی خریداری می شود معمولاً خیلی خوب است و ممکن نیست بیالتی شما را مسدود کند).

  مزایای قهوه

همچنین ببینید

طرز تهیه اسپرسو

یکی از راه های تهیه قهوه اسپرسو استفاده از دستگاه اسپرسوساز است. مراحل تهیه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 طراحی سایت
0
    سبد خرید
    محصولی در سبد خرید شما نیستبازگشت به فروشگاه